4 turmix, ami nem csak isteni, hanem fogyaszt is!

Thumbnail for 3255733

Az alábbi 4 turmix segítségével feltölthetjük szervezetünket vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és megszabadulhatunk néhány felesleges kilótól!

Amennyiben egy héten át az itt ajánlott italok valamelyikével helyettesítjük a vacsorát, napközben pedig kiegyensúlyozottan, mértéktartóan étkezünk, tápanyagraktárunk feltöltődik, ráadásul karcsúbbá is válhatunk. Étkezzünk 3-4 óránként, hogy megelőzzük a farkasétvágyat!

1. UBORKA-KIVI TURMIX – MÉREGTELENÍT

Így hat: Az uborka magas folyadéktartalma révén vízhajtó hatású, a kivi pedig rendkívül gazdag C-vitaminban, ezért erősíti az immunrendszert.

Elkészítése: Mossunk meg, kockázzunk fel 200 g kígyóuborkát. Hámozzunk meg 2 db kivit, és ezt is daraboljuk fel. Turmixoljuk össze a kettőt, ízlés szerint egy kevés kaporral együtt. Citromlével, esetleg némi mézzel ízesítsük, és lehűtve fogyasszuk!

2. PARADICSOM-KÁPOSZTA ITAL – ÉDESSÉGVÁGY ELLEN

Így hat: A savanyúkáposzta-lé alacsonyan tartja a vércukorszintet, így megakadályozza, hogy nagy mennyiségű inzulin kerüljön a véráramba. Ezáltal megóv minket az állandó édesség iránti vágytól. A paradicsomlé többek között káliummal is ellátja a szervezetet, és segít egyensúlyban tartani a test vízháztartását.

Elkészítése: Keverjünk össze 150 ml natúr paradicsomlét 150 ml savanyúkáposzta-lével és néhány csepp tabasco szósszal. Fűszerezzük egy kevés frissen őrölt borssal.

3. CÉKLA-ALMA KOKTÉL – SEGÍT A ZSÍRÉGETÉSBEN

Így hat: A cékla a számos ásványi anyag (kalcium, vas, jód, kálium, magnézium, nátrium, foszfor) mellett vitaminokban is rendkívül gazdag. Az almában található pektin gyorsítja az emésztést, és megköti a belekben lévő méreganyagokat, így hosszan tartó jóllakottságérzetet okoz.

Elkészítése: Hámozzunk meg, magozzunk ki, daraboljunk fel 2 db almát. Aprítsunk fel 350 g vákuumfóliás céklát. Mindkettőnek préseljük ki a levét, keverjük össze, majd ízesítsük citromlével.

4. SÁRGARÉPA-NARANCS IVÓLÉ – A JÓ EMÉSZTÉSÉRT

Így hat: A répa és a narancs rostanyagai is javítják az emésztést, felgyorsítva ezáltal a zsírok lebontását. A narancs és a répa édeskés íze révén kielégíti az édességigényünket is.

Elkészítése: Préseljük ki 3 db narancs levét, és keverjük össze 150 ml sárgarépalével. Fűszerezzük egy kevés curryporral, és ízlés szerint szórjuk meg friss zöld fűszerekkel.

forrás

A bejegyzést ( 4 turmix, ami nem csak isteni, hanem fogyaszt is! ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: 4 turmix, ami nem csak isteni, hanem fogyaszt is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest