8 celebházasság, ami úgy tűnik, örökké tart

Thumbnail for 2932515

Van egy jó hírünk, azért Hollywoodban is vannak olyanok, akik hosszú évtizedek óta szeretetben, békében, egyetértésben és boldogan élnek együtt. Örökké tartó szerelmek következnek.

Nem újdonság, ha azt állítjuk, a celebek nem a hosszú, tartós kapcsolatot kedvelik. A bulvárlapok tele vannak a legfrissebb szaktós, válós és megcsalós pletykákkal és olyanokkal is, akik örökre szinglik maradnak. Szerencsére azonban akadnak olyanok is, akiknek a szerelme valószínüleg örökké fog tartani.

1.Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith – A színész és a felesége 22 évvel ezelőtt, 1994-ben házasodtak össze egy évvel azután, hogy találkoztak Mexikóban. “Ha Kelly rám néz, egyszerűen végem” – mondta házasságukról Brosnan 2016-ban.

2.David és Victoria Beckham – A focista és az ex posh spice kapcsolata sem rövidebb egy perccel sem, 1999 óta házasok.

3.Hugh Jackman és Deborra-Lee Furnes – Szintén évek óta együtt vannak, 1995-ben találkoztak az ausztrál dráma, a Corelli forgatásán. 23 éve ének boldog házasságban. “

4.Jon Bon Jovi és Dorothea – Az énekes és felesége elképesztően hosszú ideje, 29 éve vannak együtt. A zenész nem vacakolt sokáig a kereséssel, középiskolai szerelmének tette fel a nagy kérdést. “

5.Tom Hanks és Rita Wilson – A színész és felesége 1988-ban házasodtak össze idén ünneplik gyönyglakodalmukat. “Tudod, bárcsak lenne titkunk. Mi csak kedveljük egymást, minden ebből fakad” – részletezte a People magazinnak Tom még 2015-ben.

6.Sarah Jessica Parker és Matthew Borderick – A sztárpár 1997-ben házasodott össze, ami azt jelenti, hogy már 21 éve együtt vannak.

7.Harrison Ford és Calista Flockhart – Miután a sztárpár 2002-ben találkozott a Golden Globe díjátadón, rögtön randevúzni kezdtek, végül 2010-ben házasodtak össze.

8.Kurt Russel és Goldie Hawn – Annak ellenére, hogy 1983 óta együtt vannak, még nem álltak oltár elé. “A tartós kapcsolat nem egy papírfecnin múlik. Alkalmazkodáson és kommunikáción. És mindkettőtöknek akarni kell, hogy működjön” – vallja Goldie.

forrás

A bejegyzést ( 8 celebházasság, ami úgy tűnik, örökké tart ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: 8 celebházasság, ami úgy tűnik, örökké tart

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest