A buszmegállóban ácsorgó bari és barátja, az argentin dog az internet igazi sztárjai

Thumbnail for 2683227

Alig egy percet töltött egy újszegedi buszmegállóban egy birka, mégis azonnal az internet sztárja lett – írja a Délmagyar online kiadása. Olyannyira, hogy a lap munkatársai meg is látogatták Dürümöt, a híres-neves háziállatot, aki, mint kiderült, egy Nico névre hallgató argentin doggal él jó barátságban. Egy tálból esznek, együtt alszanak, és ha pár percre szem elől téveszti kedves barátját, a bari azonnal keserves bégetésbe kezd.

Fotó: Iványi Aurél

A buszra váró birkát Iványi Aurél fotóriporter kapta lencsevégre. Képei több ezer lájkot kaptak a Facebookon; az internet népe azonnal találgatni kezdte, hova készült a bárány. Mint kiderült, Dürüm csak egyetlen percet töltött az utcán. „Véletlenül nyitva marad az ajtó, ő pedig kisétált. De mivel egyedül érezte magát, egyből visszajött” – mondta a lapnak gazdája, Lippai Zsolt. A birka a megálló melletti gumiszervízben él.

„Egy hónapja választották el az anyjától, akkor vettük a ruzsai vásárban. Miután hazahoztuk, úgy voltunk vele, megpróbájuk összeszoktatni a kutyával, nehogy akkor fussanak össze, amikor itt vagyunk, és Nico bántsa” – magyarázta Lippai. Mint mondta, nagyon meglepődtek, amikor látták, hogy a két állat bensőséges barátságot kötött egymással, közösen használják a kutyaólat is.

Fotó: Iványi Aurél

A jelek szerint a magyar háziálatok valamiért nagyon kalandorkedvűek. Ahogy arról mi is beszámoltunk, tegnap egy malac akarta megnézni magának a világot.

Tovább a cikkre: A buszmegállóban ácsorgó bari és barátja, az argentin dog az internet igazi sztárjai

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest