A gyerekek szerint ezért jobb felnőttnek lenni

Thumbnail for 2522567

1. Késő éjszakáig fennmaradhatsz (vagy bármikor nem aludhatsz, amikor úgy gondolod).

Valóban fantasztikus élmény még egyetemista korunkban, hogy ha akarunk, akkor reggelig ébren vagyunk, de aztán kikerülve a munka világába már nem akkora móka. Arról nem is beszélve, ha már gyerekek is születnek, mert onnantól kezdve a legnagyobb vágyunk, hogy korán lefeküdjünk és sokáig aludjunk.

2. Akkor látogathatod meg a barátaidat, amikor csak akarod.

Ez tényleg jó dolog, nem kell engedélyt kérni az anyukánktól, hogy találkozzunk a barátokkal. Csak épp közben itt a munka, gyerekek, minden más, amitől elég ritkán tudunk nyélbe ütni baráti találkozókat.

3. Úgy dekorálhatod a lakásodat, ahogy csak akarod.

A gyerekek 46 százaléka írta ezt a listájára, érthető módon: otthon nem engedik nekik, hogy zsírkrétával dekorálják a falakat. Arra már nem gondolnak, hogy ha felnőttként dekorálni szeretnéd úgy az otthonodat, ahogy csak a szíved kívánja, akkor hamar elröppen a fizetésed az Ikeában.

4. Megválaszthatod a munkahelyedet.

A valóságban nem áll a világ összes munkahelye a rendelkezésünkre, és hamar megtanuljuk, hogy ha valamit el akarunk érni, akkor az nem hull az ölünkbe, hanem meg kell dolgoznunk érte.

5. Olyan háziállatod lehet, amilyet akarsz.

Ez ellen nincsenek érveink, teljesen megértjük.

6. Akkor kelhetsz fel, amikor akarsz.

Mind jót nevettünk. Addig alszunk, amíg akarunk, kivéve, amikor egy baba felkelt kétóránként, meg amikor reggel hatkor csörög az óra, hogy indulni kell a munkába, meg amikor hajnali négykor azt gondolja a hároméves gyerekünk, hogy reggel van.

7. Eldöntheted, milyen ételt veszel magadnak.

Amikor gyerekek voltunk, alig vártuk, hogy annyira idősek legyünk, hogy bármikor ehessünk mekis kaját. Aztán ez az álom sosem vált valóra, mert mire elég idősek lettünk hozzá, rájöttünk, hogy az egészséges étkezés fontos és jó dolog.

8. Eldöntheted, milyen ruhát veszel magadnak.

Csak a bankszámlánk szab határt annak, hogy azt vegyünk magunknak, amit akarunk, ezért aztán nem veszünk olyan ruhákat magunknak, amilyeneket akarunk.

9. Lehetnek gyerekeid.

Feltéve, ha nem ijeszt meg a 6-os pont.

10. Olyan színűre fested a hajadat, amilyenre akarod.

Ebben igazuk van a gyerekeknek. Végül is, felnőttnek lenni tényleg nem is olyan rossz dolog, ha egyszer lehet rózsaszín a hajunk.

Tovább a cikkre: A gyerekek szerint ezért jobb felnőttnek lenni

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest