A legrövidebb celebházasságok

Thumbnail for 3231628

A sztárok is elválnak néha majd újraházasodnak, azonban vannak olyan celebek, akiknek kifejezetten rövid volt a házassága. Most összeszedtük a legrövidebb frigyeket.

A sztárok élete korántsem olyan egyszerű, mint ahogy azt mi hisszük. Náluk egy házasság vagy egy válás nem csendben zajlik, minden körülöttük forog, mindenki tud róla. Ennek köszönhetően a nagyon rövid életű, rossz házasságokat sem tudják eltitkolni a rajongóik elől.

Jennifer Lopez és Ojani Noa: 313 nap
Lopez és Noa 1997. február 22.-én házasodtak össze, de kevesebb, mint egy évvel utána el is váltak. A válás óta számos jogi kérdés merült fel, hiszen Noa azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza a szexvideóikat.

Jim Carrie és Lauren Holly: 309 nap
A Dumb és Dumber sztárjai Carrie és Holly 1996. szeptember 23.-án kötötték össze életüket, majd Holly 10 hónappal később bejelentette, hogy válni szeretne, összeférhetetlenség miatt.

Jennifer Lopez és Cris Judd: 218 nap
Úgy tűnik az énekesnő nem híve a hosszú házasságnak. 2001-ben egy forgatáson találkoztak majd még abban az évben össze is házasodtak. 2018 nappal később azonban aláírták a válási papírokat.

Elizabeth Taylor és Conrad “Nicky” Hilton: 205 nap
Taylor 18 éves volt, mikor igent mondott a szállodaörökösnek. Az első házassága (a nyolcból) véget ért 19 éves kora előtt. 1965-ös emlékeirataiban Taylor azt írta, hogy a kapcsolatuk véget ért gyakorlatilag a nászút végére, de mire lezajlott a válás eltelt 205 nap.

Nicolas Cage és Lisa Marie Presley: 107 nap
Elvis Presley egyetlen gyermeke 2002-ben az apja halálának 25. évfordulóján mondta ki a boldogító igent az Oscar-díjas színésznek. A páros 3 rövid hónap után el is vált, az okáról azonban mélyen hallgattak mindketten.

Drew Barrymore és Jeremy Thomas: 39 nap
Barrymore 19 évesen, 1994 márciusában ment férjhez. Két hónappal később pedig már váltak is.

Britney Spears és Jason Alexander: 55 óra

Gábor Zsazsa és Felipe de Alba: 1 nap
A házasság után Gábor Zsazsa rájött, hogy még mindig féjrnél van, a férje pedig Michael O’Hara. Ezért másnap elvált Alba-tól.

forrás

A bejegyzést ( A legrövidebb celebházasságok ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: A legrövidebb celebházasságok

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest