A sportszergyártókon múlhat Neymar madridi jövője

Thumbnail for 2609990

Az már lerágott csont, hogy a Paris Saint-Germain brazil támadója, a világ legdrágább játékosa, Neymar közeledik a Real Madridohoz (is). Számtalan pletyka, félinformáció utal erre, most álljon itt a történetnek egy új fejezete, melynek főszereplői a két legnagyobb sportszergyártó, a Nike és az Adidas.

Neymar a Nike-val szerződött, a Real Madrid viszont az Adidasszal. Ez például Cristiano Ronaldónál nem okoz gondot, mindkét márka nagyot kaszál a portugállal, ahogy nagyot kaszálnának a PSG támadójával is.

Jelenleg a Bajnokok Ligája-címvédőjét 2020-ig köti szerződés az Adidashoz, amely 40 millió eurót jelent a madridiaknak. Most viszont terjed egy hír, miszerint a klub és a gyártó nem tud megegyezni a folytatásról, és itt jöhet képbe a Nike.

A Nike lecsaphat a Realra, és a klub nem is lenne köteles kivárni a szerződése lejártát, simán kiugorhat belőle. Ha ez megtörténik, könnyen a Neymar-üzletbe is beszállhat a gyártó, kvázi a játékos fizetésének a finanszírozása része lehet a megállapodásnak.

Tovább a cikkre: A sportszergyártókon múlhat Neymar madridi jövője

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest