Ariana Grandét eljegyezték

Thumbnail for 2722313

Pár hétnyi randizás után Ariana Grande és szerelme úgy döntöttek, hogy hiába a rövid együtt töltött idő, érdemes összekössék az életüket!

Még csak májusban robbant a hír, hogy Ariana szakított rapper pasijával, Mac Millerrel, akivel már évek óta alkottak egy párt. Később a sztár bevallotta, hogy az alkoholnak nagy szerepe volt a kapcsolatuk romlásában, és már nem volt képes kontrollálni a szerelmét. A szakítás után máris bemutatta az új pasiját, aki egy tv show-ban lett ismert. Pete Davidsonról eléggé megoszlott a rajongók véleménye, ugyanis állítólag mentális problémával küzd, és sokak szerint nem való az énekes mellé…

Most pedig állítólag eljegyezték egymást! Bár nagyon korainak tűnik a dolog, a párhoz közel álló forrás szerint ez teljesen természetes volt nekik. “Ez egy friss eljegyzés. Ők két ember, akik gyorsan rátaláltak a szerelemre, és mindig boldoggá teszik egymást. Múlt hétvégén kezdte erről beszélgetni, nincs semmi titkolnivalójuk.” A People magazin megkeresésére egyelőre nem válaszoltak a szerelmesek, de egyre több külföldi oldal kezdi rebesgetni az eljegyzést… Kíváncsiak vagyunk a továbbiakra!

forrás

A bejegyzést ( Ariana Grandét eljegyezték ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Ariana Grandét eljegyezték

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest