Celebek, akiket a többi híresség utál

Thumbnail for 2806616

Nem is egy olyan híresség mászkál Hollywoodban, akit inkább messziről elkerülnek a többiek, már ha tehetik. A lista első személye Justin Bieber.

Mindenkinek van olyan ismerőse, akit igazából nem lát szívesen, így vannak ezzel a sztárok is. Csak míg mi, átlag emberek többnyire el tudjuk kerülni azt, akit nem szívlelünk ez a celebek esetében nem így van, hiszen rengeteg eseményen, partin találkoznak egymással. 5 celebről tudni Hollywoodban, akit igencsak messziről kerül a többi híresség.

Justin Bieber
Nem olyan meglepő, hogy Justin Bieber mellett nem mosolyog minden sztár szívesen, a fiatal énekesnek ugyanis nagyon sok botránya volt. Szinte összeszámolni is lehetetlen, mikkel háborította már fel az embereket, de köztük vannak illegális tevékenységek, mint például a gyorsulási versenyek, vagy szimpla bunkóságok, például az erkélyről való köpködés.

Lindsay Lohan
A színésznő gyerekként robbant be és jó úton haladt az igazi és elismert sztárság felé, de mint megannyi gyermeksztár, ő is elbukott. Sorozatos botrányai pedig nem kívánatos személlyé tették: ittas vezetései, egyéb kihágásai, a durva bulik és botrányok miatt nem szívesen mutatkozik senki a közelében.

Paris Hilton
Az örökösnő keményen küzdött, hogy felfigyeljenek rá, sikerült is a figyelem középpontjába kerülnie, de általában csak a botrányaival. Néhány országból már ki is utasították, de nem ez az egyetlen botránya: természetesen ő is vezetett már ittasan. Bár mostanra azért meglehetősen lecsillapodott, még most sem akarnak sokan a közelébe kerülni.

Courtney Love
Azt sem kell sokat magyarázni, hogy Courtney Love miért is nem tartozik a megbecsült hírességek közé. A botrányhős sokat tett azért, hogy ne vegye komolyan senki, és hogy ne is akarjanak a társaságában mutatkozni. A droghasználata és az ivás iránti elköteleződése sokak számára nem vonzó.

Britney Spears
Habár mára már sikerült összeszednie magát az énekesnőnek, sokan nem felejtik el a botrányait, amikből volt bőven. A legemlékezetesebb alakítása a teljes összeomlása, melyeket megtűzdelt némi alkoholizmus és drogprobléma. Nem olyan meglepő, hogy igyekeznek kerülni az énekesnőt.

forrás

A bejegyzést ( Celebek, akiket a többi híresség utál ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Celebek, akiket a többi híresség utál

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest