Diplomás szépségkirálynők-szépek és még okosak is!

Thumbnail for 2470569

A szépségkirálynőkről mindenki azt hiszi, hogy a szépségükön kívűl nincs mire büszkének lenniük. Pedig nagyon is okosak, tehát van mivel felvágjanak.

Az emberek többsége mikor egy szépségkirálynőre gondol, általában nem az ész jut eszébe. Ez azonban nagyon téves és idejétmúlt sztereotípia. A modellek és szépsékirálynők között is egyre több diplomás, üzleti életben aktívan részt vevő hölgy van. Megmutatjuk nektek kedvenc modelljeinket, akik nem csupán szépek, hanem okosak is!

Voksán Virág
A csinos dj 2006-ban szerezte meg a diplomáját üzleti kommunikáció szakon, marketing szakirányon. Virág majdnem kitűnőre diplomázott, ráadásul angol nyelven, illetve felsőfokú üzleti angol- és középfokú üzleti németnyelv-vizsgával is büszkélkedhet. Mindemellett Kaliforniában is tanult egy évet egy cserediák program keretein belül.

Horváth Éva
Sokan nem akarják elhinni az egykori szépségkirálynőről, hogy két közgazdász – vállalkozásszervező és marketing – diplomát szerzett, ami egyáltalán nem volt egyszerű. Emelett pedig mérlegképes könyvelőként is végzett.

Zimány Linda
Ki gondolta volna, hogy a manapság oly népszerű modell 2014-ben megszerezte a jogi diplomát?

Dr. Dobó Ágnes
A gyönyörű, kétgyermekes édesanya neve elé nem véletlen került a doktori titulus. Az egykori szépségkirálynőnek bizony jogász végzettsége van!

A bejegyzést ( Diplomás szépségkirálynők-szépek és még okosak is! ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Diplomás szépségkirálynők-szépek és még okosak is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest