Durva dolgot csinált ez a kissrác élő adásban

Thumbnail for 3572944

Az ausztrál Channel 10 műsorában kapcsolták élőben a családot. A felvétel közben fiú gyermekük nem éppen hétköznapinak mondható dolgot csinált.

Eredetileg az előző napok esőzéseiről szólt volna a műsor, de ma már mindenki a fiúról beszél. A vidéki közösség aszály utáni fellélegzésének témája és a helyzet elemzése azonban kicsit viccesre sikerült két légynek és az őket felfaló srácnak köszönhetően.

Egy szemfüles néző szúrta ki, hogy a kétgyerekes család fiúgyermeke élő adásban öltögeti a nyelvét. Azután ránagyított a felvételre, melyen jól látszik, hogy a kissrác két legyet is elkap az arcáról a nyelvével, majd el is fogyasztja őket. Elég jól kidolgozott technikával csapott le áldozataira, vélhetően nem ez az első alkalom.

A videó azonnal ment is a Redditre, ahova a LADbible beszámolója alapján olyan kommentekkel mulatott rajta a közönség, hogy „a legyek a szárazságkor fontos forrásai lehetnek a proteinnek”, míg mások értetlenül állnak az előtt, hogy a legyek hogy nem menekültek el a lassan mozgó nyelvtől, amikor olyan fürgén eliszkolnak a sokkal gyorsabb kezünk elől.

Ez számunkra is rejtély, de mutatjuk a videót azok kedvéért, akik szeretnének értelmes magyarázatot adni a történtekre:

A bejegyzést ( Durva dolgot csinált ez a kissrác élő adásban ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: RCNews

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest