Eugénia hercegnő fátyol nélkül, sebhelyes háttal állt oltár elé

Thumbnail for 2897024

Eugénia yorki hercegnő ma fogadott örök hűséget Jack Brooksbank italmágnásnak a a Windsor kastély Szent György kápolnájában. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az esemény egyik legizgalmasabb kérdése az volt, hogy milyen ruhát visel majd az ara. Nos, íme!

(Jeremy Selwyn – WPA Pool/Getty Images)

A hercegnő menyasszonyi ruháját Peter Pilotto és Christopher de Vos tervezték. Meglepetés, hogy rájuk esett Eugénia választása, ugyanis előzőleg az tűnt a legvalószínűbbnek, hogy Erdem Moralıoğlu kreációjában megy férjhez, de esélyes volt még Jenny Packham, a Preen divatház, Suzanne Neville, Alice Temperley, a Ralph & Russo és az ökotudatos vonalat képviselő Stella McCarney is.

Jeremy Selwyn – WPA Pool/Getty Images)

A BBC úgy tudja, hogy Eugénia kifejezett kérése volt, hogy a ruhában látható legyen a hátán lévő sebhely, mely a gerincműtéte után maradt, amit 12 éves korában végeztek el rajta, súlyos gericferdülése miatt. Ezzel a gezstussal akart tisztelegni azok előtt, akik annak idején segítettek rajta, illetve inspirálni azokat, akiknek hasonló rendellenességgel kell megküzdeniük. A ruha anyagán számos olyna motívum megtalálható, melyek sokat jelentenek Eugénia számára. A szamárbogáncs Skóciára utal, a lóhere Walesre és a menyasszony anyai örökségére, de felkerült rá York Rózsája és a borostyán, mely a pár otthonára utal. A

(Yui Mok – WPA Pool/Getty Images)

Szokatlan módon az ara fátyol nélkül, ám a “kötelező” tiarában állt oltár elé. A királynőtől kapta kölcsön a Grenville smaragd kokoshnik tiarát, melyet Margaret Greville még 1942-ben ajándékozott Erzsébetnek.

(Adrian Dennis – WPA Pool/Getty Images)

Katalin hercegné, ahogy a legjelentősebb eseményeken általában, ezúttal is egy Alexander McQueen ruhában és Philip Treacy kalapban jelent meg.

(Profimedia, Press Association)

Demi Moore-ral egészen összeöltöztek.

(Gareth Fuller – WPA Pool/Getty Images)

Meghan hercegné viszont ezúttal Katalin hercegnének öltözött.

(Getty Images)

II. Erzsébet viszont ezúttal nem sárga szettet viselt, mint Vilmos és Katalin, illetve Harry és Meghan esküvőjén, hanem világoskéket.

(Andrew Matthews – WPA Pool/Getty Images)

Az esküvőn számos híresség megjelent, a ruhaversenyt azonban elég egyértelműen Naomi Campbenn nyerte, kristályokkal és tollakkal díszített Ralph & Russo Couture koktélruhájában.

via

Tovább a cikkre: Eugénia hercegnő fátyol nélkül, sebhelyes háttal állt oltár elé

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest