Ez a 4 csillagjegy kimutatja, mennyire szeret… és mennyire gyűlöl

Thumbnail for 2766553

1. Bika

A Bika szomjazza az olyan kapcsolatokat, ahol őszintén, ítélkezéstől mentesen mutathatja meg az érzéseit vagy mondhatja el a véleményét bármiről. Olyan partnerre vágyik, akitől érzelmi biztonságot és támogatást kap, cserébe maximális lojalitást, hűséget, szeretetet várhatsz. Kedves és szeretetteljes, ritkán tart haragot. De aki egyszer megbántja, annak soha nem bocsát meg.

2. Rák

érzelmes csillagjegyek rák horoszkópA Rák igazi hangulatember hírében áll, és mivel tudja is ezt magáról, nehezen enged fel. Retteg ugyanis az érzelmi sérülésektől. Amikor viszont érzelmileg biztonságban érzi magát, nem rejtegeti a valódi énjét, bátran megmutatja a szeretetét. Nagyon empatikus típus, szinte belelát a többiek érzelmeibe is, ezért ő tűpontosan tudni fogja, te mit és hogyan érzel iránta. A fájdalmat nehezen engedi el, hosszan bánkódik a szakítások után.

3. Mérleg

érzelmes csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg az egyensúlyra törekszik a kapcsolataiban, ehhez pedig két dolgot tart elengedhetetlennek: az őszinteséget és az igazságosságot. Igyekszik mindent megteremteni és minden tőle telhetőt megtenni az őszinte, megértő és harmonikus párkapcsolathoz. Amikor igazán szeret, azt naponta többször is elmondja a párjának. Kényezteti, óvja, védi a szerelmét. Aki pedig megbántja őt, azzal többé szóba sem áll.

4. Skorpió

érzelmes csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpióról úgy tartják, nem adja ki magát, az érzéseit egykönnyen. Mindez a kapcsolat elején valóban igaz is rá. Ám legbelül már akkor szorosan kötődhet a szerelméhez, amikor ennek még jelét sem adta. Nagyon erősen vágyik a szoros, szinte szimbiotikus kapcsolatra, melyhez elengedhetetlen az érzelmek kifejezése. Nagyon tud szeretni, nagyon tud ragaszkodni, de pontosan ennyire gyűlölni is.

érzelmes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek ki merik mutatni az érzéseiket (Thinkstockphotos)

bustle

Tovább a cikkre: Ez a 4 csillagjegy kimutatja, mennyire szeret… és mennyire gyűlöl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest