Ez a szexi sportolónő a téli olimpia sztárja

Thumbnail for 2567577

A téli olimpia szexi sztárja nemrég Budapesten is járt és a magyar férfiaknak is feltűnt mennyire jól néz ki az orosz curlingező!

Február 9-én elkezdődött az év egyik legjobban várt sporteseménye, a XXII. téli olimpia. A február 25-ig tartó játékoknak a dél-koreai Phjongcshang ad otthont, és olyan versenyszámokat lehet figyelemmel követni, mint az alpesisí, a biatlon, a jégkorong, a műkorcsolya vagy éppen a sífutás. Érdekes, de egy bizonyos sportág iránt különösen hamar megnőtt az érdeklődés: a sokak számára kissé érthetetlen és unalmas curling elképesztő mennyiségű rajongótábort halmozott fel az elmúlt napokban, köszönhetően egy csodaszép orosz versenyzőnek, Anastasia Bryzgalovának.

Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2017, időpont: 1:07 (PDT időzóna szerint)

Bár a 25 éves Anastasia minden bizonnyal ügyes curlinges, pályára lépése után senki sem a teljesítményéről beszélt, sokkal inkább a szépségét dicsérték. A közösségi oldalakon sorra jelentek meg a lelkendező és epekedő kommentek, sokan kijelentették, a lánynak modellkednie kellene, míg mások olyan sztárokhoz hasonlították külsejét, mint Angelina Jolie, Meghan Fox vagy Adriana Lima. Anastasia egyébként 2017 óta házas, férje Alexander Krushelnitskiy, aki nem mellesleg a csapattársa is.

Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) által megosztott bejegyzés, Jún 18., 2017, időpont: 1:35 (PDT időzóna szerint)

Norbert Ge (@norbertge_0930) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2018, időpont: 9:53 (PST időzóna szerint)

forrás

A bejegyzést ( Ez a szexi sportolónő a téli olimpia sztárja ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Ez a szexi sportolónő a téli olimpia sztárja

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest