Ezeknek a csillagjegyeknek mindig igazuk van

Thumbnail for 3165663

A Kos nem enged az igazából

A Kost uralkodó bolygója, a Mars hevessé, agresszívvé teheti, de ugyanezért képes mindenkor kiállni az igazáért is. Persze, nem is igazán lehet őt a meggyőződésétől eltántorítani. Sőt, minél inkább a saját igazadat szeretnéd érvényesíteni, ő annál jobban ragaszkodik a saját érveihez. Imád versenyezni, nála pedig az érvek-ellenérvek ütközése is valódi kihívásnak számít. Szóval nem érdemes vitatkozni vele, mert mellette úgy sem lehet igazad.

csillagjegyek igaza van horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek mindig igaza van (iStock)

Az Oroszlán büszkébb annál, hogy igazat adjon másnak

csillagjegyek igaza van oroszlán horoszkópAz Oroszlán nagyon kedves és nagylelkű csillagjegy – bizonyos mértékig. Mert ha vitatkozni próbálsz vele, ő is könnyen ellenségessé, agresszívvé válik. Az is igaz, ok nélkül sosem támad, viszont annál inkább védi a saját igazát, minél inkább meg akarod győzni a sajátodról. Ő a király/a királynő, már önmagában ezért is csak neki lehet igaza, és csak ő mondhatja ki a végső szót. Nos, inkább add meg őfelségének, ami jár neki, és a tenyerén hordoz téged.

A Nyilas nem szereti a korlátokat

csillagjegyek igaza van nyilas horoszkópA Nyilas nagyon céltudatos csillagjegy, és könnyen dühbe gurul, ha úgy érzi, akadályozzák a többiek. Sosem számol tízig, ami a szívén, az a száján, nem különösebben érdekli, hogy megbánt-e a szavaival. Kényszerből sosem köt kompromisszumot, a korlátozást pedig gyűlöli. Sosem lehet igazad, ha megpróbálod sarokba szorítani őt, vagy elvárásokat támasztasz elé. Nála nincs taktika, és véleményén sem változtat, csak akkor, ha önmaga jön rá, hogy tévedett. Ilyen meg nála nemigen fordul elő.

(via horoscope daily)

Tovább a cikkre: Ezeknek a csillagjegyeknek mindig igazuk van

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest