Gyerek YouTuberek, akik jó hatással lesznek gyermekeidre

Thumbnail for 3567195

Az online média tengerében milliószám jelennek meg hirtelen felkapott, majd gyorsan elfelejtett YouTube hullócsillagok. A videómegosztó portál ontja magából az önkéntes agysejtpusztító, bugyuta tartalmakat, amelyek időt és energiát vesznek el a nézőktől ahelyett, hogy valami értéket állítanának eléjük és valódi szórakozást nyújtanának.

A YouTube személyiségek a legnagyobb hatást pszichológiailag a gyerekekre gyakorolják. Ezzel a felelősséggel a kezében indította el kismillió magyar videós is saját csatornáját. Abba nem mennénk bele, hogy milyen felelőtlenül használják online hatalmukat, inkább kiemelnénk egy olyan YouTuber testvérpárt, akik videóit bátran nézheti a Te gyermeked is.

Laura & Norman csatornája nyugati színvonalú szórakoztatást kínál, páratlan reality-show élménnyel. Videóikat óriási poénokkal, hatalmas csattanókkal és még annál is nagyobb tanulságokkal és értékekkel megfűszerezve készítik, egyre népesebb közönségtáboruknak. Könnyen emészthető és mégis fontos üzeneteik amellett, hogy mosolyt csalnak a fiatalok arcára, el is gondolkoztatják őket olyan fontos témákban, amit minden szülő próbál gyermeke fejébe verni.

Nyilván a hagyományos prankek és más vicces tartalmak is kényelmesen elférnek lejátszási listáikon, de ezek nem mennek a minőségi videók rovására. Szüleikkel és más YouTuberekkel együtt mókáznak a tesók, miközben rengeteget tanulnak az élet nagy dolgairól, többek közt a testvéri szeretetről, a tanulás fontosságáról, az aktív életmódról vagy például az üzleti életről is. Utóbbiból egyre nagyobb leckéket kapnak, ugyanis Norman nemrég vállalkozásba fogott édesapja irányítása alatt. A testvérpár most – felnőttek hivatalos bevonásával persze – piacra dobott egy rendkívül színvonalas subscription boxot (magyarul előfizetői dobozt) és persze megalkották saját merch termékeiket is.

Eladásaik már a kezdeti időszakban az egekbe szöktek, akárcsak nézettségi adataik. Nincs olyan videójuk, mely ne érte volna el a 100E megtekintést a YouTubeon. Töretlen sikerük titka elképesztően bájos személyiségük mellett abban rejlik, hogy közönségük tartaloméhségét folyamatosan, érdekes és színvonalas videókkal elégítik ki.

Teljes magabiztossággal ki merjük jelenteni, hogy fiatal koruk ellenére azon kevés YouTuberek közé tartoznak, akik hitelesek és hatásuk pozitív, főleg gyerekekből álló nézőközönségükre nézve. Nem kell aggódnod, ha a sok videószemét helyett gyermeked inkább Laura & Norman csatornáját választja. Kövessétek a fiatalok izgalmas életét együtt és beszéljétek meg ti is egy-egy csínytevés tanulságát.

A bejegyzést ( Gyerek YouTuberek, akik jó hatással lesznek gyermekeidre ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: RCNews

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest