Bejelentették, mikor jön a Shrek 5

Thumbnail for 5982145

Az idén nyáron a Beverly Hills-i zsarut is feltámasztó Eddie Murphy nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy már készül a Shrek ötödik része, hozzátéve, hogy akár már jövőre is láthatják majd a nézők. A DreamWorks Animation most hivatalosan is megerősítette, hogy jön az újabb felvonás, ám egy kicsit többet kell majd várni rá, mint amit Murphy mondott.

A bemutató dátuma 2026. július 1., ami azt jelenti, hogy csaknem két teljes év, mire láthatjuk Shrekék újabb kalanadjait. Cserébe bejelentették, hogy az eredeti gárdából Mike Myers, Eddie Murphy és Cameron Diaz is visszatér, hogy a hangját kölcsönözze a szereplőknek – Antonio Banderas részvételéről egyelőre még nincs hír. Az persze kérdés, hogy a magyar szinkronban ki fogja pótolni majd Gesztesi Károlyt, aki az eddigi részekben Shrek hangját adta.

A Shrek 5-öt Walt Dohrn rendezi majd, aki íróként dolgozott a második, a harmadik és a negyedik részen is. A legutóbbi egész estés Shrek film 2010-ben került a mozikba, de azóta készült pár spinoff. A legutóbbi a 2022-ben bemutatott Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság volt, amely elég jól teljesített a pénztáraknál, ezzel újra beindítva az ötödik rész iránti várakozásokat.

Not too Far, Far Away… @Shrek 5 is coming to theaters on July 1, 2026 with Mike Myers, Eddie Murphy, and Cameron Diaz. pic.twitter.com/3j6ctXpPGu

— DreamWorks Animation (@Dreamworks) July 9, 2024

The post Bejelentették, mikor jön a Shrek 5 first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest