A megújult Filéző podcast szombatonként érkező epizódjait egyelőre a 24 Extra Csúcs csomagjának előfizetői hallgathatják meg.
Állandó szakértőinkkel hat héten át egy-egy konyhai őselemet vizsgálunk meg (só, liszt, zsír/olaj, hús, krumpli, cukor). Utolsó részünk fókuszában a cukor áll, és többek között ilyen kérdésekről esik szó a beszélgetésben:
- Jobb-e a barnacukor bármivel is a fehérnél?
- Megfelelő alternatíva az édesítő, vagy inkább az édes ízekről kellene lejönni?
- Tényleg az Európát feldúló Napóleon szabadította ránk a cukor tömegtermelését?
- Ki írta le először a „czukrász” szót, kiket neveztek pepecsművesnek?
- És miért kell lennie egy édességben sós vagy kesernyés íznek is?
The post Hogyan kattantunk rá a cukorra, és mennyire kell félnünk tőle? first appeared on 24.hu.
Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu