Húsüzem pincéjében termesztette a kannabiszt egy szegedi férfi

Thumbnail for 5982095

Elfogtak a szegedi nyomozók egy férfit, aki kannabiszt termesztett egy húsfeldolgozó üzemben – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a police.hu-n szerdán.

Tájékoztatásuk szerint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala jelzése alapján jutottak az információhoz, hogy egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzem területén nagy valószínűséggel kannabiszt termesztenek.

A nyomozók június 27-én szemlét tartottak az üzemben, ahol egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben 103 tő kannabisz növényt, a termesztéshez használt eszközöket – fénycsöveket, sátrakat -, fogyasztásra kiporciózott növényi törmeléket, valamit az egyik melléképületben 1331 gramm leszüretelt termést találtak és foglaltak le.

A 49 éves férfi a rejtekhelyen a növényeket hővédős sátrakban – a gyanú szerint értékesítési céllal – termesztette, párásító- és légkeverőgépeket, szűrőket és tápszereket is alkalmazott. P. Gyulát a nyomozók jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, és letartóztatták.

The post Húsüzem pincéjében termesztette a kannabiszt egy szegedi férfi first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest