Ismét elgázoltak egy biciklist az Árpád hídon – fotók

Thumbnail for 5981949

Elgázoltak szerda reggel egy biciklivel közlekedő férfit az Árpád hídon. Értesüléseink szerint az ötven körüli férfi magánál volt, amikor kórházba vitték a mentők. Egy olvasónk képeket is küldött a balesetről. Elmondása szerint a baleset körülbelül negyven méterre történt az egy évvel ezelőtti tragédia helyszínétől.

A BRFK sajtóosztálya az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy a Népfürdő utcai feljáró Árpád híd útkereszteződésben történt a baleset, a Pestről Budára tartó oldalon, és a balesetben megsérült biciklist kórházba vitték a mentők.

Olvasói fotó

Megkerestük az Országos Mentőszolgálatot is, hogy megtudjuk mennyire súlyosak a kerékpáros sérülései. Udvardi-Lakos Lucától, a mentők kommunikációs munkatársától azt a választ kaptuk, hogy egy súlyos sérültet szállítottak kórházba a mentők.

Egy héttel ezelőtt egy forgalommal szemben közlekedő ámokfutó okozott tragédiát az Árpád hídon. A taxit lopó 43 éves férfi, és a Suzukiban ülő 34 éves férfi és 32 éves nő a helyszínen meghalt. A másik taxiban ülő sérülteket kórházba vitték.

Kapcsolódó
Árpád hídi gázolás: a kerékpáros halálát okozó Mercedes sofőrje mellett az egyik BMW-s is gyanúsított

Az ügyészség közölte, közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt egy másik sofőrt is kihallgattak a tavaly július elsején történt tragikus balesettel összefüggésben.

The post Ismét elgázoltak egy biciklist az Árpád hídon – fotók first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest