Kitörő nevetés fogadta Nicola Coughlan válaszát, miután egy újságíró a testére tett megjegyzést

Thumbnail for 5930408

Szerdán érkezik a Netflixre A Bridgerton család harmadik évadának második fele, középpontjában Penelope Featherington szerelmi életének alakulásával. A karaktert megformáló Nicola Coughlan természetesen javában promózza a sorozatot, a napokban például egy dublini vetítésen járt, ahol néhány kérdésre is felelt. Ekkor egy női újságíró megjegyezte, hogy „nagyon bátor” vállalás tőle, hogy főszerepet játszik a pikáns jeleneteiről híres történelmi drámában.

Coughlan nem hagyta annyiban a dolgot, pimasz választ adott a testére tett bújtatott kritikára.

Tudod, ez nehéz helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – azaz a tökéletes mellekkel megáldott nők –, mi nem látjuk viszont magunkat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének, és remélem, hogy ti is élvezni fogjátok a látványukat

– fogalmazott Nicola Coughlan, szavait pedig tapssal és nevetéssel jutalmazta a közönség egy az X-en megosztott videó szerint.

her pout at the beginning pic.twitter.com/dinBsi5acR

— bel (@ccutiny) June 6, 2024

Arról már korábban beszélt a színésznő, hogy a mostani évadban neki is van meztelen jelenete, amit ráadásul kifejezetten ő kért a készítőktől:

The post Kitörő nevetés fogadta Nicola Coughlan válaszát, miután egy újságíró a testére tett megjegyzést first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest