Magyar Péter listázni kezdte az ATV munkatársait

Thumbnail for 5929903

Magyar Péter igen rövid interjút adott hétfőn Rónai Egonnak az ATV Egyenes beszéd című műsorában, miután kapott egy dossziét arról, hogy hányszor volt a csatorna vendége, miközben ő a választások utáni beszédében arról beszélt, hogy nem hívták meg. Egy rövid pengeváltás után a Tisza Párt alelnöke távozott. Később az ATV és Magyar Péter is közzétett egy közleményt, majd a csatorna nyilvánosságra hozta azt is, hogy hányszor hívták meg, mennyit szerepelt Magyar Péter náluk.

A Tisza Párt alelnöke ezt követően egy újabb Facebook-bejegyzésében azt közölte, provokáció történt, mivel a megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levette a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok.

Magyar Péter szerint hibázott, amikor elhitte, korrekt interjút akarnak vele készíteni. Azt írta: az ATV a Fidesz házitelevíziója, amit szerinte az igazol, hogy Mészáros Lőrinc cége értékesíti a csatorna reklámidejét, közzéteszik a kormányzati propganda hirdetéseit is. Magyar Péter NER-lovagnak nevezte Németh S. Szilárdot, az ATV vezérigazgatóját, majd közzétette több munkavállaló vallási hovatartozását, illetve egyiküket volt III/III-as ügynöknek nevezte.

Frissítünk!

Nem egyenes beszéd

Magyar Péter bejegyzéséhez saját kommentben csatolta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége alelnökének magánvéleményét. Vicsek Ferenc a Facebook-oldalán azt írta, ha a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre.

Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiázni a nyilatkozatát és a cég sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni, lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció feladása. Nem egyenes beszéd…

Az ATV-ben rendszeresen szereplő Hont András a Facebook-oldalán reagált arra, hogy „felekezeti alapon” kezdett listázni „az új Megváltó”. Ironikusan azt javasolta, Magyar Péter ne álljon meg itt, az ilyenkor szokásos ritmusnak megfelelően a faji regisztrálással folytassa. A Mandiner szúrta ki, hogy az Átlátszó újságírójának is üzent Magyar Péter.

Nem Bandi, te csak egy gyáva bértollnok vagy, aki letiltja a kommentelést a rendkívül nagyívű, bátor posztjai alatt. A Hitgyülekezete nevű business egyházat nem a felekezetei hovatartozás miatt hoztam fel. De tudod te ezt nagyon jól. Jó vergődést!

– írta tegeződő kommentjében a Tisza Párt alelnöke.

Kapcsolódó

The post Magyar Péter listázni kezdte az ATV munkatársait first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest