Magyarországon terjeszkedik az élelmiszeripari világcég

Thumbnail for 4281963

Gazdaságilag kiemelkedően jelentős befektetés keretében bővíti csongrád-bokrosi gyárát az édesség-, rágógumi, élelmiszer- és kisállateledel-gyártó vállalat. Ez utóbbiakat előállító üzem a beruházásnak köszönhetően 120 új munkahellyel bővíti munkatársainak létszámát. A bővítés a tervek szerint idén szeptemberben indul és 2022 év végére készül el.

A beruházás keretében a Mars a tervek szerint bővíti a meglévő technológiai vonalak kapacitását, valamint új kutatás-fejlesztési programot is indít. A beruházással járó fejlesztések nemcsak a vállalat számára kiemelkedően fontosak, hanem a régióban élők és a beszállítók számára is munkalehetőséget biztosítanak majd.

Az új munkatársak toborzása mérnökök (gépész-, villamos-, élelmiszertechnológiai és minőségbiztosítási), valamint munkavédelmi, illetve termelési szakemberek számára kínál lehetőséget.

„Gyáregységünk kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális termelési hálózaton belül. Több pályázó helyszínnel versenyben a Mars a bokrosi gyárát választotta ki erre a fejlesztésre. A beruházás elismerés és egyben megerősítés, hogy a vállalat bízik a magyar gazdaságban, és elégedett a magyar munkatársak teljesítményével” – mondta a beruházás kapcsán Szabó Gábor gyárigazgató.

The post Magyarországon terjeszkedik az élelmiszeripari világcég first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest