Így buliztak a sztárok a Balaton Soundon

Thumbnail for 2761605

Ma hajnalban véget ért a Balaton Sound, ahová a hazai celebek is szívesen elmennek bulizni. Nézd meg te is, hogy szórakoztak a sztárok a Soundon.

A Balaton Soundot 2007 óta minden évben megrendezik Zamárdiban. A fesztivál évről évre nagyobb népszerűségnek örvend a hazai fesztiválozók, a külföldiek és a celebek körében is! A 2018-as Soundon a remek fellépők mellett a hazai sztárok is emelték a hangulatot. Összeszedtük egy csokorba, hogy kik voltak idén megtalálhatóak a fiatalok egyik kedvenc zenei rendezvényén.

Gelencsér Tímea, a 2016-os Miss World Hungary cím győztese falatnyi bikiniben indult neki a fesztiválozásnak. Bizonyára vonzotta a férfi tekinteteket.

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés, Júl 8., 2018, időpont: 6:02 (PDT időzóna szerint)

Marton Adrienn formás lábait megmutató fekete szettben vágott neki az éjszakának.

Marton Adrienn (@marton_adrienn) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 9:48 (PDT időzóna szerint)

Pintér Adrienn, azaz Ada rendkívül aranyos fotót töltött fel közösségi oldalára, ugyanis fiával, Bálinttal indult el fesztiválozni. A posztból pedig az is kiderül, hogy a fiúnak az az első Balaton Soundos élménye.

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 11:55 (PDT időzóna szerint)

Lazán, bakancsban, kendővel a fején indult el a koncertekre Zimány Linda.

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 11:06 (PDT időzóna szerint)

Úgy tűnik, Hajdú Péter is lazítani indult. Barátaival vágott neki a Balaton Soundnak, az egyik bárpultnál készítettek szelfit.

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 4:51 (PDT időzóna szerint)

A dj, Metzker Viktória nemcsak bulizni érkezett a Balaton Soundra, hiszen hatalmas bulikat csap. A VOLT Fesztivál után Zamárdiban is felpörgette a hangulatot.

⚪️METZKER VIKTORIA⚪️ (@djviktoriametzker) által megosztott bejegyzés, Júl 5., 2018, időpont: 12:07 (PDT időzóna szerint)

forrás

A bejegyzést ( Így buliztak a sztárok a Balaton Soundon ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Így buliztak a sztárok a Balaton Soundon

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest