Ilyenek voltak az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak

Thumbnail for 3191975

Szerte a világon meghódították az emberek szívét az Agymenők szereplői. De vajon, hogy néztek ki híressé válásuk előtt? Mutatjuk!

Az elmúlt több mint 10 évben családtaggá váltak a karakterek a nézők otthonaiban, szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor még nem ismertük ezeket a szeretnivaló kockákat és a barátnőiket. Így néztek ki a főszereplők akkor, amikor még nem voltak híresek.

Jim Parsons, vagyis Sheldon Cooper

A sorozat egyik kulcsfiguráját alakítja az isteni tehetséggel megáldott színész, akinek az Agymenők előtt nem volt nagy sikert hozó szerepe. A karrierje tehát ezzel a sorozattal indult be, talán éppen ezért volt ő az, aki nem akarta tovább a legrigolyásabb karaktert alakítani.

Mayim Bialik, vagyis Amy Farrah Fowler

Mayim Bialik fiatalon kezdte a színészkedést, de kétségtelen, hogy a leginkább testhezálló szerepet az Agymenőkben játszotta. A neurológust alakító színésznő ugyanis a valódi életben is tudós, és a valóságban is neurológus.

Johnny Galecki, vagyis Leonard Hofstadter

Johnny Galecki első komoly és nagyobb ismertséget hozó szerepét a Roseanne című sorozatban kapta, amelyben 1997-ig szerepelt. Ezután azonban csak kisebb szerepeket kapott, amíg el nem indult az Agymenők. Az általa alakított karakter, Leonard Hofstadter áll a legközelebb a kockák közül az átlagemberek világához.

Kaley Cuoco, vagyis Penny Hofstadter

Fiatalkora óta színészkedik, de igazán fontos szerepet az Agymenők előtt nem kapott Kaley Cuoco. Penny karaktere azonban Kaley karrierjét is beindította. Cuoco három filmszerepet kapott 2010-ben és 2011-ben. Az I Hopban és Wanda szerepében a The List Ride-ban tűnt fel.

Simon Helberg, vagyis Howard Wolowitz

A nőcsábász, de állandó visszautasításokat bezsebelő kocka karakterét Simon Helberg formálta meg, akinek szintén az Agymenők hozta el a várva várt sikert, habár már azelőtt is voltak kisebb szerepei. Bár ismertséget igen, nagy lehetőségeket egyelőre nem hozott számára a sorozat.

Melissa Ivy Rauch, vagyis Bernadette Rostenkowski-Wolowitz

Melissa elsőként a 3. évadban tűnt fel a sorozatban, és csak a negyedik évadtól vált állandó szereplővé. Az alacsony termetű mikrobiológus karaktere Melissa első színészi sikere, ugyan nem a legelső szerepe.

Kunal Nayyar, vagyis Rajesh Koothrappali

Az indai származású angol színész karrierje reklámokkal kezdődött, valamint a színpadon, de igazán az Agymenőkkel indult be. Ügynöke biztatására részt vett a szereplőválogatáson, amely sikerrel zárult: megkapta a nőkkel beszélni képtelen asztrofizikus szerepét.

forrás

A bejegyzést ( Ilyenek voltak az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Ilyenek voltak az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest