Kassai hibája lehetett az utolsó csepp, még idén jöhet a változás a BL-ben

Thumbnail for 2934548

Elég sokat foglalkoztunk a Bajnokok Ligájában óriási hibázó, a földbe rúgó Raheem Stelingnek tizenegyest ítélő Kassai Viktorról. Az elmúlt években nem egy nagyobb bakit elkövető, korábban a világ legjobb játékvezetői között emlegetett Kassai lehet, hogy most vezetett európai szinten utoljára komolyabb meccset.


Nem először, de a szezonban lehet utoljára fogjuk a fejünket Kassai Viktor miatt

A magyar játékvezető szerda este a szezonban másodszor kapott meccset a Bajnokok Ligájában. Szerintünk egy darabig pihentetni fogják.

Az UEFA megelégelhette a hasonló hibák utáni dühös reakciókat, és akár már a 2018-2019-es BL-szezonban beveti a világbajnokságon jól vizsgázó videóbírót (VAR). Állítólag a döntéshozók fejében ez a döntés már hetek óta a levegőben van, tehát nem fair a magyar játékvezető nyakába varrni az esetleges változásokat, de biztosan hatással lehetett rájuk a Manchester City-Sahtar Donyeck mérkőzés is.

Jelenleg is képezik a játékvezetőket a videobíró miatt, de a szövetség most már úgy érezheti, hogy elég ember ismeri a rendszert ahhoz, hogy alkalmazzák. A BBC szerint az esetleges bejelentés december elején érkezhet.

Tovább a cikkre: Kassai hibája lehetett az utolsó csepp, még idén jöhet a változás a BL-ben

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest