Kérdezz bátran a szakértőtől kutyás témában-személyre szabott válaszokat kapsz

Thumbnail for 2933312

Ezentúl nem csupán hagyományos, írott formában fogunk titeket megszólítani kutyás témákban. Ezentúl valódi szakértőtől kérdezhetsz a kedvencedről!

Sokat olvashattatok már lapunk hasábjain a QUEBECKről, így szeretnénk, ha tudnátok ki, kik állnak a vállalat, a termékek fejlesztése és gyártása mögött. Legfőképp pedig azt szeretnénk, ha megismernétek Dr. QUEBECK-et!

Dr. Filip Dániel

Dr. QUEBECK, azaz Dr. Filip Dániel a Q-Products ügyvezetője és kutató állatorvosa. Dániel valódi „klánból” érkezik, hiszen édesapja és több családtagja is állatorvos. Sokáig kitaposott ösvényen haladt, mígnem egy kis rendelőben találta magát, ám néhány átpraktizált év után azt érezte, hogy ez a fajta szakmai közeg már túl ingerszegény számára, így váltott. A kihívásokat keresve első lépésben egy gyógyszerüzemet vezetett, majd igazi helyét az állategészségügy innovatív szegletében találta meg – ennek köszönhető a QUEBECK megalapítása. Azóta a cég készítményei sportkutyás világeseményeken és a hétköznapi térben is bizonyítottak!

Dr. Filip Dániel szinte példa nélküli szakmai tapasztalatával sok-sok remek és hiánypótló terméket alkotott, melyeknek praktikus felhasználásához egy videóblog formájában szeretne nektek segítséget nyújtani. De nem is húzzuk az időt, következzen mindjárt az első rész:

TIPP: Javasoljuk, kérdezzetek tőle kutyátokkal kapcsolatban bátran a Facebook postban, vagy az Instagrammon. Hogy ne legyen Kutyabaj!

Írta: Tóth Krisztián Márk

A bejegyzést ( Kérdezz bátran a szakértőtől kutyás témában-személyre szabott válaszokat kapsz ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Kérdezz bátran a szakértőtől kutyás témában-személyre szabott válaszokat kapsz

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest