Körömragasztótól égett meg egy tinilány bőre

Lilly Worsfold a barátaival vásárolt, a program után anyja, Louise vitte haza kocsival. Lilly a hátsó ülésen megpróbált felragasztani néhány műkörmöt, bár anyja kérte, hogy várjon, míg odaérnek az unokatestvéréhez. Lilly abbahagyta a műveletet, a ragasztó azonban az ölébe esett, kiömlött a nadrágjára, ami füstölni kezdett, és a lány mindkét lábán megégette a bőrt. Ekkor Lilly 8 éves húga, Poppy is szólt, hogy valami csípi a szemét.

Csak a szörnyű sikolyt hallottam, majd sírni kezdett, de nem tudta elmondani, mi van vele” – mesélte Lousie. „Aztán rájöttem, mi történik. Megálltam egy közelben lakó barátom házánál, hogy hideg borogatást szerezzünk.”

Girl could be left permanently scarred after spilt nail glue burned her skinhttps://t.co/wxjT6Xgr0H

— Metro Lifestyle (@MetroUK_Life) August 10, 2019

Az anya, miután Lillyt bevitte a barátja házába, nagyon óvatosan megpróbálta levenni a nadrágját, amely olyan volt, mintha a bőréhez ragasztották volna. Ezután a sürgősségire mentek, ahol fájdalomcsillapítót adtak a lánynak, onnan pedig az égési osztályra utalták Lillyt. „Az osztály munkatársai szerint elég jelentős területet érintett az égés, ám inkább a sérülések mélysége miatt aggódtak” – mondta Louise. Az később derül ki, hogy Lillynek szüksége lesz-e bőrátültetésre.

Az anya megosztotta történetüket, hogy felhívja a figyelmet az otthoni körömtermékek használatának kockázataira. A terméket gyártó cég közleményben reagált az esetre, és sajnálatát fejezte ki a baleset kapcsán. „Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt. Mint szülő, magamat hibáztatom, nem kellett volna ezt a terméket autóban használni” – foglalta össze Louise az esettel kapcsolatos érzéseit.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Profimedia

Tovább a cikkre: Körömragasztótól égett meg egy tinilány bőre

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest