L.L. Junior a kamerák előtt kért bocsánatot Csillától

Az egész országot megrázta a hír, amikor kiderült, L.L. Junior kisebbik fiát halálra gázolta egy szabályosan közlekedő autó. A kis Dávidka a testvére után futott, kiszakította a kezeit édesanyja szorításából, így érte a baleset. Csilla és Junior a médián keresztül üzengettek egymásnak, hiszen kiderült, a zenész el akarja venni a fiát a volt feleségétől. Azóta már a temetésre is sor került, ahol egy ideig támogatták egymást, de a sírkertet külön hagyták el. Az egykori Fekete Vonat-tag exkluzív interjút adott a Tények Plusznak.

Amikor a tragédia megtörtént, Junior éppen Budapesttől 260 kilométerre adott koncertet, onnan sietett vissza a fővárosban, az út közben azonban kiderült, nem sikerült megmenteni a kisfia életét. A videó elején Dávidka is megszólalt, elmondta, öccse a föld alatt van, a lelke pedig a mennyben, az angyalok között.

,,El is ájultam, fellocsoltak vízzel. Okoltam magamat, hogy nem vagyok ott, okoltam mindenkit…” – mondta L.L. Junior, majd azt is elárulta, hogyan mondták el Lacikának, hogy a testvére nincs többé. ,,Elmondtuk neki, hogy nem látjuk, de tudjuk, hogy élet van benne. (…) Dühösen fogadta. Először tagadta és dühös volt. Dühös volt az autóra. Végignézte az egészet. Tud beszélni róla, el is mondta, mi hogyan volt.”

Junior Csillát hibáztatta, amire a nő egy nyílt levélben válaszolt, erre pedig a zenész egy élő videóban reagált. ,,Olyanokat mondtam, amiket nem kellett volna. Le is szedtem utána, nem gondoltam végig, nagyon sajnálom. Nagyon rosszkor jött. Ki kellett választanom a koporsót, le kellett mérjem a testét, megzuhantam, nem bírtam… Erre kaptam egy ilyen vádat, nem hittem el. Aki hitben jár, tudja, hogy ilyenkor az ördög támad” – mondta az énekes.

A Bors közben megtudta, Junior ügyvédje pszichológiai vizsgálatot kért Csillára, hogy kiderüljön, alkalmas-e ellátni szülői feladatait. ,,A mindenre kiterjedő pszichológiai vizsgálat igénye elhangzott, és előzetes információnk alapján úgy értesültem, a bírósági beadványban ez benne van indítványképp” – mondta a lapnak Hopp Csilla jogi képviselője, majd a nő is válaszolt a vádakra. „Nincsenek mentális zava­raim. Próbálok Lacikáért tovább élni, mindent megtenni érte. A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni. Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya” – mondta elkeseredetten Csilla.

Tovább a cikkre: Nlcafe

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest