Labdarúgókra támadtak: betörtek az öltözőbe, és a játékosokra támadtak a drukkerek

Thumbnail for 2682692

Ami eddig csak egy átlagos futballbalhénak tűnt, most hirtelen nagyon komollyá vált: portugál beszámolók szerint 50 szurkoló a labdarúgókra támadt.

A portugál élvonalban harmadik helyen záró Sporting CP-nél hetek óta nincs egyetértés a játékosok, az edző, a tulaj és a szurkolók közt. Ám ami eddig csak egy átlagos futballbalhénak tűnt, most hirtelen nagyon komollyá vált: portugál beszámolók szerint 50 szurkoló a labdarúgókra támadt.

Az egész még 2018 áprilisának elején kezdődött, amikor Bruno de Carvalho, a Sporting elnöke azonnali hatállyal felfüggesztette az első csapat 19 játékosát, mert azok a megítélése szerint elkényeztetett ficsúrok módjára viselkedtek.

Ezután a futballisták nagy része közölte, a nyáron távozna, sőt, a vezetőedző is elgondolkodott, van-e értelme így a folytatásnak.

A Sporting CP legkeményebb szurkolói csoportja az elnök mellé állt, és folyamatosan kereste azóta a lehetőséget, hol lehet belekötni a labdarúgókba. Nemrég a válgatott Rui Patrícióra támadtak egy garázsban, ám az együttes kapusa azt megúszta sérülések nélkül.

Most azonban ijesztően eldurvultak a lisszaboni csapat fanatikusai.

Az O Jogo, az A Bola és a Correio da Manha egybehangzó beszámolója szerint 50 kapucnis, arcát sállal eltakaró „drukker” betört a klub edzőközpontjába, és ott ütötte-rúgta az ott lévő játékosokat, ahol csak tudta.

A futballisták közül Bas Dost, Marcos Acuna, Rui Patrício, William Carvalho és Rodrigo Battaglia szenvedett sérülést. A támadók az edzőket, gyúrókat sem kímélték, és ahogy a képeken látható, rommá törték az öltözőt. A beszámolók szerint jelenleg a Sporting szinte összes játékosa azon gondolkodik, hogy felmondja szerződését a klubbal.

forrás

A bejegyzést ( Labdarúgókra támadtak: betörtek az öltözőbe, és a játékosokra támadtak a drukkerek ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Labdarúgókra támadtak: betörtek az öltözőbe, és a játékosokra támadtak a drukkerek

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest