Lányként lett Instagram-szupersztár a 12 éves fiú

Az Instagramon lett szupersztár egy 12 éves thai kisfiú, aki szeret lánynak öltözni – írja az Oddity Central. A kis Nes sminkelési és öltözködési tippjeinek köszönhetően igazi celebstátuszt vívott ki magának az ázsiai országban. Már nagyon fiatalon elkezdett játszani édesanyja szépítőszereivel; szülei pedig ahelyett, hogy eltiltották volna ettől a szokatlan hobbitól, még bátorították is.

Nesnek ma már több mint 280 ezer követője van az Instagramon, nem csak magát, hanem az egész családját el tudja tartani abból, amit a sminktanácsaival és a képeivel keres. Nemrég egy új házat is építtetett a szüleinek. „Nes még csak 12 éves, mégis tudott egy új házat építtetni a szüleinek – büszkélkedett az oldalán. – Köszönöm minden nagylelkű embernek a támogatását.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

เจ้าแม่นาคี

เนสตี้ สไปร์ทซี่ (@nes_tyyy) által megosztott bejegyzés, Okt 14., 2018, időpont: 8:52 (PDT időzóna szerint)

Nem ő az egyetlen srác, aki sminktippeket ad az interneten – ez Ázsiában egyre népszerűbb trendnek számít – , sikerét elsősorban annak köszönheti, hogy milyen megtévesztő módon át tud változni lánnyá. Fotóin gyakran szerepel parókában, műszempillában és hibátlan sminkkel, ügyességét sok profi sminkes is megirigyelhetné.

Mint mondja, előfordul, hogy iskolatársai kigúnyolják, de nem törődik vele, mert boldoggá teszi a hobbija. Kínában is népszerű, egyre több reklámszereplésre, fellépésre kérik fel.

Tovább a cikkre: Lányként lett Instagram-szupersztár a 12 éves fiú

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest