Megmutatta első esküvői fotóját Liptai Claudia

Thumbnail for 2726273

Liptai Claudia gyönyörű menyasszony volt, de újdonsült férje is jól mutat a fotókon. A friss házaspár végre megmutatta az első fotót a titokzatos esküvőről.

Múlt hét csütörtökön mondta ki a boldogító igent Liptai Claudia és szerelme, Pataki Ádám. A népszerű műsorvezető és a sztárszakács kapcsolata már az első pillanatban szimpatikusnak tűnt a rajongóknak, akik emiatt minden kis részletre kiváncsiak a nagy nappal kapacsolatban. Holnap pedig már nyomtatásban is láthatóak lesznek a romantikus képsorok – írta meg a Story magazin.

Mielőtt Pataki Ádám megajándékozta volna a hűség gyűrűjével párját, Liptai Claudia már egy egészen különleges ajándékkal örvendeztette meg szerelmét, egy gyönyörű kisfiút szült neki. Kapcsolatuk azonban múlt héten új szintre lépett és jött az esküvő. Ami a fotók alapján igazán emlékezetesre sikerült.

A nagy, a kicsi meg a szőke lyány a Gourmet fesztiválon! #perszehogyfagyizik #csakapataki #egyetekfagyitrendesen @dongelato

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés, Máj 18., 2018, időpont: 11:37 (PDT időzóna szerint)

Bár a Story magazin megpróbálkozott vele, hogy a közvélemény is átélhesse, amit Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám átéltek esküvőjükön, megfogalmazhatatlan a boldogság, amit átélnek. Ezt el is hisszük a legújabb exkluzív fotók alapján, amiket a Story magazinban láthatnak holnap a magyar sztáresküvőről.

forrás

A bejegyzést ( Megmutatta első esküvői fotóját Liptai Claudia ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Megmutatta első esküvői fotóját Liptai Claudia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest