Megyeri Csilla elárulta mikorra terveznek babát!

Thumbnail for 2521705

Megyeri Csilla örömmel mesélt az RcNewsnak hosszú és rövid távú terveiről, illetve azt is elárulta, hogy mikorra terveznek babát Zsoltival.

Folytatjuk sorozatunkat, melyben hazai sztárokat kérdezünk meg 2018-as, illetve hosszú távú terveikről. A mostani cikkben, mint azt fentebb is említettük Megyeri Csilla nyilatkozott a jövőt illetően:

“Még az év elején fel szeretnénk költözni Zsoltival a fővárosba. Igazából ez már folyamatban is van. Mindig is céltudatos lány voltam, természetesen az idei évre is vannak terveim, viszont álmodozni is szeretek – hátha egyszer valóra válnak. Az idei évben szeretnék egy biztos műsorvezetői állást kapni (persze, ha ez nem valósul meg, van B-terv). Az Ázsia Expressz után rengeteg fiatal jelezte, hogy szívesen követné az életünket Zsoltival, így egy saját vlogon is gondolkozom. Sajnos mindenen sokat hezitálok, és a halogatás is jellemez, így ezért nem született még meg a YouTube csatorna. Továbbá a barátnőimmel gondolkozunk egy saját vállalkozás beindításán is, ez divattal kapcsolatos, hisz a saját “gyermekével” szívesebben törődik az ember, mintsem más szekerét hajtsa.

Ezen kívül, szeretnék 5-6 kilótól megszabadulni, ugyanis amit leadtam Ázsiában (-8kg), az bőven vissza is jött. Továbbá fejleszteni szeretném az angol nyelvtudásomat, ugyanis rengeteget felejtettem, hisz nem használom napi szinten.

A bébi kérdés még hátra van: az idei évre nem tervezzük, de ha úgy alakul, akkor állunk a szülői feladatok elé. Nincs mese!

A bakancslistámat tényleg csak lista szerűen, pontokba szedve osztanám meg az olvasókkal:

-egy saját könyv (ebbe egyébként már bele kezdtünk egy ehhez értő szakemberrel – nyilván én nem tudok könyvet írni)

– Majkával egyszer közösen műsort vezetni (imádom a stílusát)

– találkozni személyesen Jennifer Lopezzel (nálam etalon a Nő)
– a világ számos pontjára eljutni pl.: Exuma Beach, Bahamas – úszkálni a malacokkal – nem lenne kisebbségi komplexusom (haha:))
– pingvineket simogatni az Antarktiszon, vagy egy hasonló műsorban részt venni, mint az Ázsia Expressz – durva lenne a hidegben, ugyanis utálom a hideget, de szívesen kipróbálnám magam”
Köszönjük Csillának a válaszokat és sok sikert kívánunk a tervei megvalósításához!

A bejegyzést ( Megyeri Csilla elárulta mikorra terveznek babát! ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Megyeri Csilla elárulta mikorra terveznek babát!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest