Meztelen takarításból gazdagodott meg a volt kozmetikus

Thumbnail for 3153934

15 teljes állású alkalmazottja van annak a 25 éves skót nőnek, aki meztelen takarítós céget indított. Victoria Murphy eseményszervezést tanult, kozmetikus lett, de meztelen takarítóként találta meg önmagát és hivatását. Egy amerikai webkamerás oldal ihletésére indította el saját vállalkozását, a Glimmert, ami mára háromféle szolgáltatást kínál.

Az árak a ruhák számával fordítottan arányosan alakulnak. Óránként 55 fontért fehérneműben takarítanak a cég alkalmazottai, 65 fontért melltartó nélkül, 75 fontért (28 ezer forintért) pedig teljesen meztelenül. Murphy hangsúlyozza, hogy nem eszkortszolgáltatást – vagyis prostituáltakat – kínál, a munka teljesen szex-, sőt érintésmentes.

Forrás: Glimmer Instagram

A takarítók feladatai közé tartozik viszont, hogy takarítás közben beszélgessenek a lakás tulajdonosával, ami kétségeket ébreszt az elvégzett takarítás színvonalára vonatkozóan. A vállalkozás jelenleg Edinburgh-ban működik, de Murphy folyamatosan keres embereket más skót városokban, következő lépésben pedig Angliában terjeszkedne.

(LADbible)

Tovább a cikkre: Meztelen takarításból gazdagodott meg a volt kozmetikus

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest