Néhány száz forintért fürdőzhet a legolcsóbb budapesti és Budapest környéki strandokon

Thumbnail for 2766639

Az Eduline remek összeállítást készített azokról a strandokról és fürdőkről, ahol kedvező áron kapcsolódhatnak ki a pihenni vágyók Budapesten és környékén.

A lap ötös listájának elején a Csillaghegyi Strandfürdő áll, ahol a tavalyi árakon válthatjuk meg a belépőnket: egy hétköznapi napijegy 1000, egy hétvégi 1200 forintba kerül.

A második helyezett az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő, ahol tavaly óta száz forinttal emelkedett a belépők ára – de még így is a legolcsóbb pancsolóhelyek közé tartozik. A kőbányai uszodának két beltéri és két kültéri medencéje is van, a nyári szezonban a diákok 1300 forint leszurkolása ellenében mind a négyet használhatják.

Foró: MTI Fotó / Bruzák Noémi

A harmadik egy Budapesten kívüli fürdő, a Leányfalui Termálfürdő lett. Igaz, a Szentendre közelében található strand csak a nyári időszakban, május elsejétől szeptember 30-ig tart nyitva, viszont a diákok már napi 1200 forintért látogathatják.

Előkelő helyen végzett a Gödi Termálfürdő is, itt idén nyáron 1150 forintért áztathatják magukat a diákok, és külön kedvezményeket kaphatnak azok, akik reggel 6 és 8 óra között, illetve délután 17 óra után érkeznek – ilyenkor csak 750 forintba kerül a jegy.

A portál válogatásának ötödik helyét a Váci Strandfürdő és Uszoda csípte el. Itt 750 forintba kerül a diákjegy; a strandon többféle medencével és szaunákkal várják a látogatókat.

Tovább a cikkre: Néhány száz forintért fürdőzhet a legolcsóbb budapesti és Budapest környéki strandokon

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest