Nem csak nálunk van kapitány-kérdés

Thumbnail for 2392959

A magyar válogatott élén nem biztos, hogy Bernd Storck folytatja majd a munkát, a Magyar Labdarúgó-szövetség jövő héten kedden hoz ítéletet a jövőjével kapcsolatban. Aki azonban azt hiszi, hogy csak nálunk vannak ilyen problémák, az téved.

A skótok teljesen magukba roskadtak, miután vasárnap nem sikerült legyőzni Szlovéniát. A mérkőzéssel egy időben Szlovákia legyőzte Máltát 3-0-ra, s ezzel jobb gólkülönbsége miatt megelőzte a Skóciát a második helyen. Az részlet kérdés, hogy a szlovákok így sem jutottak be a rájátszásba, mivel a kilenc második helyezettje közül a leggyengébbek voltak, de a skótoknak mélyre ment a kiesés.

Olyannyira, hogy Gordon Strachan szövetségi kapitány állásába kerülhet a Szlovénia elleni 2-2. Egészen pontosan az, hogy egy élet-halál harcot elbukott a csapat, ráadásul a bővített létszámú Európa-bajnokságra sem jutott ki Skócia.

Strachan sorsáról még ma döntenek, valószínűleg nem vele képzelik el a jövőt, ráadásul a szakember szerződése november végén lejár a szövetségnél.

Tovább a cikkre: Nem csak nálunk van kapitány-kérdés

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest