Óriásit kaszálhat, aki Szeged-kézimeccsre fogad

Thumbnail for 2473190

Egy héten belül a következő eredményeket produkálta a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata:

Tudni kell, a Szeged ha nem is annyira erős, de hasonlóan összeválogatott “világválogatott’, mint a Telekom Veszprém. Huszonegy fős keretében tizenhárom idegenlégiós található és a teljes szakmai stáb külhoni. Itt játszik a svéd válogatott Jonas Kallman, de van orosz, spanyol, szerb, horvát kézilabdázójuk is.

A Szeged és a Veszprém úgy emelkedik ki az NB I-ből, mint világítótorony fénye a tengerből, évek óta kibérelték az első osztály és a Magyar Kupa első két helyét.

A Szeged a Budakalászt legutóbb hazai pályán például 17, idegenben 15 góllal verte. Juan Pastor tanítványai a Gyöngyösnél 14-el bizonyultak jobbnak idegenben. De októberben, Lengyelországban még a Wislát is hattal győzték le a BL-ben (27-33).

Tudni kell azt is, kézilabdában a döntetlen ritka, mint a fehér holló.

Ennek megfelelően kezelik kézilabdában a döntetleneket a fogadóirodák is. A Budakalász elleni meccsre például átlagban 20,51-szeres pénzt fizettek X esetén, míg a Gyöngyös ellenire 18,94-szereset. A Wisla elleni meglepetés vereség gyengébben fizetett, ott csak 5,63-as átlag odds volt a fix kettesre.

No, de a lényeg: ha akadt olyan fogadó, aki ezer forintot tett kötésben a három meccsre, az 2,6 milliót nyerhetett. Úgy látszik, a Mol-Pick Szeged találkozóin mostanság érdemes meglepetésre fogadni, egész szép kis karácsonyi ajándék kerekedhet ki belőle.

Mindeközben a kézilabdában:

Először nyáron tartottak házkutatásokat a feltételezett kézilabda bundaügyek miatt, amelyek után Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke szeptemberben a rendvédelmi szerv segítségét kérte. Akkor még négy játékvezető, két edző, két klubelnök és a szövetség egyik tisztségviselője volt a gyanúsítottja annak az eljárásnak, amelyben azt vizsgálták, a magyar kézilabda bajnokságban létezik-e bunda.

Úgy tudjuk, a gyanusítottak száma azózta emelkedett.

Tovább a cikkre: Óriásit kaszálhat, aki Szeged-kézimeccsre fogad

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest