Otthagyta banki munkáját, hogy fodrászatot nyisson

Thumbnail for 2569474

A 32 éves David O’Neal jó példája annak, hogy mindig lehet és érdemes is életcélt és/vagy munkát váltani. A férfi évek óta a banki szférában dolgozott, de váltani akart, és nyitott egy gyerekfodrászatot.

„Ambiciózus vagyok, mindig is ez volt az álmom, hogy elindítsam a saját vállalkozásomat. Ezúttal egy másik állásra jelentkezésből adódó kudarc segített a tervem beizzításában.”

Forrás: South WEst News Service

A férfi mindig is imádta vágni fiai haját, elmondása szerint valamiféle győzedelmes pillanatot élt meg közben, és a gyerekek is élvezték az egészet. Így jött az ötlet, hogy O’Neal saját fodrászatot nyisson gyerekek számára, ahol persze fiai lehettek az első kuncsaftok. A szalon nagyon jól néz ki, minden pontján látszik, hogy kicsiknek készült. A hagyományos székek helyett miniautók várják őket, melyek még a hajvágást nem kedvelő gyerekek figyelmét is elterelik, így az ijesztő élményből szórakozás lesz remélhetőleg.

Forrás: South WEst News Service

O’Neal három éve nyitotta meg első szalonját, melyet nyolc másik követett azóta. A férfi nemhogy megél, de vagyonokat keres a fodrászataival, de ami még ennél is lényegesebb, roppantul élvezi is, amit csinál.

The Sun

Tovább a cikkre: Otthagyta banki munkáját, hogy fodrászatot nyisson

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest