Saját testével védte a gyerekét a tomboló jégesőben, súlyosan megsérült

Súlyos sérüléseket szenvedett egy ausztrál nő, aki saját testével védte négyhónapos gyerekét, amikor az autópályán lecsapott rájuk a tomboló jégvihar – írja a Fox News.

A 23 éves Fiona Simpson a kisbabájával és 78 éves nagymamájával Brisbane mellett autózott éppen, amikor elkapta őket a tornádó. Az öklömnyi jégdarabok betörték a kocsi ablakait a fiatal nő ráborult a gyerekre, hogy megvédje.
„Leparkoltunk az út szélén parkoltunk, amikor a vihar tombolni kezdett, és a jégeső betörte az ablakokat – írta a Facebookon. – Kénytelen voltam a testemmel védeni a kicsit, nehogy komolyabban megsérüljön. Legyetek óvatosak, viharszezon van.”

Simpson sokkot kapott, testét vörös foltok borították. „Csak akkor döbbentem rá, hogy ha nem teszem meg azt, amit tettem, (a baba) komolyan megsérülhetett vagy meghalhatott volna” – nyilatkozta.

A hatalmas jégdarabok cafatokra tépték a bőrt a bal karján, a jobb keze fekete volt a zúzódásoktól – írták az esetről tudósító lapok.

„Én csak egy hétköznapi anya vagyok – mint bárki más, mindent megtennék, hogy akár a saját életem árán is megvédjem a gyerekemet” – mondta Fiona az ABC-nek.

Tovább a cikkre: Saját testével védte a gyerekét a tomboló jégesőben, súlyosan megsérült

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest