Fehérvár AV19: megint a Magyar Kupában jött az edzőváltó pofon

Thumbnail for 3973930

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata kedden – tekintettel a hétvégi Magyar Kupában elért eredményre – úgy döntött, nem folytatja a közös munkát a finn Antti Karhula vezetőedzővel.

Kapcsolódó
Tömegverekedés robbant ki magyar tinédzserek hokimeccsén

Egymásnak estek a gyerekek, megbüntették őket és az edzőiket is.

Az osztrák ligában érdekelt csapat szombaton a debreceni MK-döntőben kikapott a házigazda, Erste Ligás DEAC-tól, és ez csalódás volt Fehérváron.

„A kupahétvége előtt a vezetőedzővel folytatott szakmai beszélgetéseken egyértelműsítettük a két mérkőzés célját. Ennek ellenére a hétvégi történések kapcsán a klub részéről olyan fokú bizalomvesztés alakult ki, amely a további együttműködést lehetetlenné teszi. Éppen ezért a mai nappal úgy döntöttünk, hogy elállunk a közös munka folytatásától” – indokolta a döntést Szélig Viktor, a klub általános igazgatója.

A Volán az osztrák liga alapszakaszában remekelt, a felsőházba került, ám ezt követően elmaradtak a sikerek, a negyeddöntőben 0-4-gyel kiesett a Vienna Capitalasszal szemben, majd következett az MK-kudarc.

Karhula tavaly január óta irányította a csapatot, elődjét, Hannu Järvenpäät azért menesztették, mert a várakozásokkal ellentétben nem tudta megvédeni Magyar Kupa elsőségét.

The post Fehérvár AV19: megint a Magyar Kupában jött az edzőváltó pofon first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24sport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest