Mindent elkövettek a magyar kapus megtartásáért, a Veszprém azonban kéri vissza tehetségét

Thumbnail for 5878883

Nagy Benedek az idény végén távozik a Recoletas Atlético Valladolid férfi kézilabdacsapatától, jelentette be a spanyol klub.

A honlapján megjegyezte a Valladolid, hogy mindent megtettek azért, hogy a következő idényben is náluk szerepeljen a magyar játékos, ám az eredeti megállapodásnak megfelelően visszatér nyáron Veszprémbe.

Hat mérkőzésen szerepelt, amelyből ötöt megnyert a csapatunk, ő pedig meghatározó teljesítménnyel segítette ezeket a sikereket. Elég csak a Benidorn elleni, időntúli hétméteres kivédésére gondolnunk. Összesen 68 védést mutatott be, amely 32 százalékos védéshatékonyságot jelent, amivel a liga legjobbjai közé tartozik. Legjobb teljesítmény a Fraikin Granollers ellen volt, ahol 19-szer hárított

– méltatta a klub Nagy Benedeket, akinek köszönték a profi hozzáállást és sok sikert kívántak pályafutásához.

A kapus remek teljesítményét egyébként természetesen Chema Rodríguez szövetségi kapitány is kiszúrta, aki ezt ki is emelte a legutóbbi sajtóeseményen.

Kapcsolódó
„A kettős olimpiai szerepléssel a hazai kézilabda visszakerült arra a szintre, ahol korábban jegyezték”

Chema Rodríguez ugyanazzal a játékosállománnyal számol az olimpián, mint a selejtezőkön is, de csak később szűkíti a keretet.

The post Mindent elkövettek a magyar kapus megtartásáért, a Veszprém azonban kéri vissza tehetségét first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24sport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest