Sztárok, akik otthagyták Hollywoodot egy rendes állásért

Thumbnail for 2516286

Akadnak olyan sztárok, akiknél egyszer betelik a pohár és a csillogás helyett egy rendes munkát vállalnak. Őket mutatjuk most meg nektek.

Nem mindenki élvezi az életet a reflektorfényben túl hosszú ideig. Vannak olyan hírességek, akik úgy döntöttek, hogy feladják a hírnevüket, hogy rendes életet élhessenek, átlagos munkahelyekkel.

Geena Davis: szociális gondozó

Kevin Jonas: vállalkozó
Egy évvel azután, hogy a The Jonas Brothers összeomlott, Kevin úgy döntött visszavonul a zenéléstől. Egy marketing cég társ-vezérigazgatója lett.

Nikki Blonsky: kozmetikus

Gene Hackman: író
Gene Hackmannek rendkívül sikeres pályafutása volt, és számos díjat nyert. 2004 júliusában Hackman bejelentette, hogy visszavonul. Ez nem akadályozta meg az egykori színészt abban, hogy kitűnjön egy másik területen. Hackman 3 történelmi regényt írt Daniel Lenihan régészről.

Vanilla Ice: ház felújító
1990-ben, a Vanilla Ice elért a csúcsra, egyetlen számával az Ice Ice Baby-vel . 2009-ben a Real Vanilla Ice Project című filmben szerepelt , amelyben otthonokat újított fel. Később kiadott egy ingatlan-útmutatót arról, hogyan lehet sikeresen házakat vásárolni és felújítani azokat.

Hayden Christensen: farmer
Sok lehetőséget kapott a Star Wars filmek után , de mindet visszautasította. Ehelyett Ontario tartományban, Kanadában vásárolt földet, és saját gazdaságán kezdett dolgozni. Később elindított egy ruházati céget, és egy produkciós céget. 2017- ben elindult egy filmes szereplése. Úgy tűnik, hogy visszatér a szórakoztatóiparhoz.

Chris Owen: fotós

Freddie Prinze Jr .: szakács
2002-ben feleségül vette Sarah Michelle Gellart.
Freddie sok karrier-váltáson ment keresztül, és végül úgy döntött, hogy szakács lesz, miután megírta első szakácskönyvét, a Back to the Kitchen-t, 2016-ban.

forrás

A bejegyzést ( Sztárok, akik otthagyták Hollywoodot egy rendes állásért ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Sztárok, akik otthagyták Hollywoodot egy rendes állásért

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest