Tökéletes Insta fotót akart a cápákkal a modell-megtámadta az egyik

Thumbnail for 2764275

A 19 éves modell egy tökéletes fotóra vágyott, ezért úgy döntött beugrik a kristálytiszta vízbe a cápák közé, az egyik közülük pedig megtámadta.

A 19 éves Katarina Zarutskie a Bahamákon tölti nyaralását A Staniel Cay szigeten. Tudjuk, hogy az Instagram sztárok mindent megtesznek a tökéletes fotókért ez azonban még a modelltől is merész húzás volt. Katarina meglátta a cápákat a kristálytiszta vízben, ihletett kapok, hogy biztos jó móka lenne köztük fotózkodni, ezért beugrott közéjük. Azonban a dolog nem úgy sült el, ahogy azt ő akarta: megtámadta az egyik cápa.

A fotón is jól látszik, hogy az egyik cápa megragadja a lány kezét, majd lehúzza a víz alá.

A harapás után a modell végre jól cselekedett, ugyanis ahelyett, hogy pánikba esett volna, kihúzta a kezét a vízből, hogy a vér szaga ne vonzza oda a többi cápát is.

Katarina elment egy helyi kórházba, ahol kitisztították a sebet majd hazarepült Floridába, ahol további kezelésekre szorul, hiszen a cápaharapásnál nagy a fertőzés veszélye. Daniel Hocker a kikötő tulajdonosa elmondta, hogy táblákkal figyelmeztetik az embereket arra, hogy cápatámadás történhet ha a vízbe merészkednek, így nem is értjük mi vitte rá a lányt, hogy veszélybe sodorja az életét.

A bejegyzést ( Tökéletes Insta fotót akart a cápákkal a modell-megtámadta az egyik ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Tökéletes Insta fotót akart a cápákkal a modell-megtámadta az egyik

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest