Új kollekciót mutatott be a Dorko

Thumbnail for 2715660

Metzker Viktória idén is összeállt a Dorkoval, hogy kihozza második signature kollekcióját a magyar márkával. Az új kollekciót tegnap mutatták be.

Metzker Viktória Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasává nőtte ki magát az elmúlt egy évtizedben. Évről évre zsebeli be a szakma és a közönség által megszavazott elismeréseket és díjakat, melyek szintén népszerűségére, valamint profizmusára adnak bizonyságot. Szettjeivel nemcsak az itthoni fiatalokat szórakoztatta már, hanem az egész világot bejárta, Ibizától kezdve, Japánon keresztül egészen Ausztráliáig, hogy csak egy párat említsünk. Nyáron nincs olyan hazai nagyfesztivál, ahol ne lépne fel egyedi tracklistáival a népszerű dj.

Az ország kedvenc női lemezlovasa 2017-ben a zenén kívül egy új terepen is kipróbálta magát, melynek eredménye, hogy tavaly debütált első signature kollekciójával a Dorko-nál. Sokak örömére Metzker Viki idén újra összeállt a magyar márkával és a korábbi évhez hasonlóan, 2018-ban is egy izgalmas és csajos kapszulakollekcióval rukkolt elő, ami június 6-tól három budapesti Dorko üzletben (Arena Plaza, Westend City Center, Andrássy úti DRK) valamint a www.dorko.hu weboldalon érhető el. A nem minden napi kollekció darabjai egy rövid nadrágos ruha szettből és 2 féle övtáskából állnak.

A bejegyzést ( Új kollekciót mutatott be a Dorko ) az RC News. szállította

Tovább a cikkre: Új kollekciót mutatott be a Dorko

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest