Vérre megy a lájkvadászat anya és lánya között az Instán

Míg a legtöbb mai tinédzser hiába próbálná elmagyarázni a szüleinek, miről is szól az Instagram, addig a 15 éves Chloe Ward 32 éves édesanyjával, Jennával versenyez a követőkért. A dolog odáig fajult, hogy az anyuka már teljes sminkben alszik, hogy mindig szelfikész legyen az arca, Chloénak pedig nagyjából egymillió forintot érő sminkkészlete van (mi mindenre nem jó a zsebpénz, ugye).

Lady Jenna Ward (@thicker_than_your_average_8) által megosztott bejegyzés, Ápr 8., 2018, időpont: 7:47 (PDT időzóna szerint)

Lady Jenna Ward (@thicker_than_your_average_8) által megosztott bejegyzés, Okt 11., 2016, időpont: 12:57 (PDT időzóna szerint)

Imádom, hogy a legtöbben azt hiszik, Chloe a kishúgom. Mindig ő kapja a több lájkot a szelfijeire, de az én képeim is egyre jobbak, és nagyon-nagyon igyekszem

– nyilatkozta a büszke anyuka, aki egyelőre hátrányban van: míg Chloénak 4328 követője van, addig neki csak 3966.

Chloe ezzel szemben egyáltalán nem büszke anyja fotóira. Szerinte végtelenül kínos, amikor Jenna szexinek szánt képeket készít magáról, amikor pedig valaki azt írja az egyik fotója alá, mennyire hasonlít az anyjára, azonnal törli a képet.

Lady Jenna Ward (@thicker_than_your_average_8) által megosztott bejegyzés, Dec 27., 2017, időpont: 7:07 (PST időzóna szerint)

(Yahoo 7 Be)

Tovább a cikkre: Vérre megy a lájkvadászat anya és lánya között az Instán

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest