Schadl: Sajnos soha nem repültem a repülőmmel

Thumbnail for 6106742

A korrupciós bűncselekményekkel vádolt Magyar Bírósági Végrehajtói Kar egykori vezetője, Schadl György repülőgépe az elmúlt hetekben került reflektorfénybe: Schadl először nem volt hajlandó elárulni, hogy hol található repülője, amit a hatóság le akart foglalni, de egy olvasó tippje segítségével a Telex megtalálta azt. Most Schadl a Blikknek beszélt arról, hogy mit tervezett a géppel. „Nem egy nagy szám, 47 éves. Nem titok, kábé tíz éve vettem, akkor ötmillió forintért. És én még sajnos soha nem repültem vele” – mondta a házi őrizetben levő fővégrehajtó, akinek az volt a fő célja a vásárlással, hogy megtanulja vezetni a kisgépet.

„Hasonlóban már ültem, kormányoztam is, teljesen megfelelt az a négyszemélyes változat. Sárkányrepülőt korábban vezettem, ez lett volna a következő lépés. Tudtam, hogy nincs jó műszaki állapotban, régóta hiányoznak a repüléshez szükséges engedélyek” – mondta Schadl, aki azt remélte, hogy fel tudja majd újítani, és megszerzi rá a vezetői engedélyt.

Kapcsolódó
Műszaki vizsgán jártak Schadl György Mercedesei, amelyekről nem árulta el a bíróságnak, hol vannak

Azonosítottuk a végrehajtók volt elnökének autóit, amelyeket hónapok óta keresett a bíróság. A korrupcióval vádolt Schadl György két Mercedesét is a múlt hónapban vizsgáztatták, és az Audi A8-as luxuslimuzinja is forgalomban van.

The post Schadl: Sajnos soha nem repültem a repülőmmel first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest