Ganxsta Zolee szerint túl erős a Budapest Open Mic HipHop Talents mezőnye

Thumbnail for 6109781

Október 13-án végre elindul a McDonald’s Budapest Open Mic HipHop Talents tehetségkutató dokumentumfilm-sorozat, mely nyolc részben látható majd a 24.hu felületén és a Youtube-on. Ehhez kapcsolódóan elkészült a BOM hangulatfokozó trailere is, amely nálunk látható először.

A 2022-ben indult McDonald’s Budapest Open Mic egy olyan személyiségépítő és egyben közösségteremtő kezdeményezés, amely figyelemmel kíséri a nyertesek útját a teljes ismeretlenségből a nagyközönséggel való első találkozásig és azon túl. A BOM harmadik évada új formátumban, 200 órányi forgatás után, nyolcrészes dokumentumfilm-sorozatként tér vissza, október 13-i kezdettel, a 24.hu felületein, míg a döntőt a sorozat után élőben az Akváriumban rendezik meg, október 18-án.

A sorozat merít az ismert tehetségkutató műsorok dramaturgiájából, ám a megszokott televíziós formátumtól eltérően filmes megoldásokkal és hatással, a szereplők útjára és személyiségükre koncentráló, inspiráló, dokumentarista portrékkal meséli el a versenyzők útját a döntőig. A sorozat rendezője Dér Asia (Anyáim története, Nem halok meg), Bernáth Szilárd (Larry), vezető operatőre Domokos Balázs (Egy nap, Nem halok meg).

A mentorok közt van Co-Lee, Ganxsta Zolee, Gege és Saiid is.

A 24.hu az Open Mic médiapartnere.

The post Ganxsta Zolee szerint túl erős a Budapest Open Mic HipHop Talents mezőnye first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest