A klubok rémálma érte el az Edith-et, megváltható örömrészvényekkel akarnak túlélni

Thumbnail for 6112454

„Vörös tónusú szórakozóhely. Véleményünk szerint David Lynch is szeretné” – így foglalja össze saját lényegét a pesti belváros egyik fontos helye, az Edith, ami most egy nem várt történés miatt került a bezárás szélére – írja a klub, saját Facebook-oldalán.

A hosszú poszt szerint a nyári zárvatartást követő nyitóhétvége

egy pontján az egyik vendég egy teljes korsónyi italt borított a dj-pultba. Ha valaki csak egy kicsit is jártas a szórakoztatóiparban, pontosan tudja, hogy ez maga a kollektív klubos rémálom, az egyik legszörnyűbb dolog, ami egy szórakozóhely életében megeshet. Elázott és ezáltal helyben kimúlt egy szinte új lejátszó. A pult nagyobb része nagyjából megúszta, de […] a kár így is milliós léptékű. A felszerelés bérelt, így még kellemetlenebb az ügy. Az elkövető a kavarodásban eltűnt. Azóta is keressük, de valószínűleg már soha nem lesz meg, így 100 százalékban nekünk kell elkárolni a balesetet. A nyári zárva tartás miatt annyira ki vagyunk centizve anyagilag, hogy ez a malőr egy K.O. a helynek.

A korábban többek közt az ukrán menekülteknek, a bajba jutott Táp Színháznak, a páratlan bájú budai Calgary Bárnak is gyűjtést szervező hely most maga kért segítséget, és bár ezen korábban, a koronavírus-járvány hullámaiban is gondolkodtak, mostanáig úgy érezték, hogy ez méltatlan lenne, most azonban nem maradt más választásuk.

Az Edith épp ezért

örömrészvényeket bocsát ki, azaz péntektől különböző értékben lehet majd olyan kuponokat vásárolni, amelyek teljes mértékben lefogyaszthatók lesznek az évad során. Ezen felül egy klubkártyát is kiadnak, ami a zártkörű rendezvények kivételével májusig minden eseményükre ingyenes belépést biztosít.

A hely hozzátette:

pénteken tartunk egy támogatói estet, ott lehet gesztust tenni, de akinek nincs módja erre, egyszerűen csak szórakozni szeretne, természetesen azt is örömmel látjuk,

de saját Patreon-oldalukon is örömmel fogadják a különböző méretű felajánlásokat.

The post A klubok rémálma érte el az Edith-et, megváltható örömrészvényekkel akarnak túlélni first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest