Az Árulók: „Sötétség, vakság, zavar, káosz és feszültség” – újabb ártatlant szavaztak ki

Thumbnail for 6127900

Lakatos László kiejtése után ketten maradtak a gyilkosok. Dér Heni és Hevér Gábor legutóbbi áldozata Zdroba Patrik lett.

Nem túlzok, ha azt mondom, életem egyik legnagyobb élménye volt Az Árulókban való részvételem. Imádtam ott lenni, de imádtam visszanézni is! Mikor mindenki halálra fagyott arccal nézett maga elé, én akkor is ott vigyorogtam, mint valami hülye gyerek, végtelen megbizonyosodással toltam a full rossz tippjeim, kiesett miattam jó pár ártatlan. Bocsi skacok, lehet, tudat alatt támogattam a gyilkosokat, mert, fú, nagyon lettem volna a tagja ennek a zseni gyilkos csapatnak. Ártatlan voltam, és a végén mire egyszer eltaláltam, hogy mi a szitu, az áldozata is lettem

írta ki az énekes szerda este közösségi oldalára.

Miközben Hermányi Mariann bűnösségében mindenki egyre biztosabb, Molnár Áron vehemenciája is okot adott a gyanúra, ami az esti kerekasztal szertartáson meg is pecsételte a színész sorsát. Amikor kiderült, hogy ártatlan volt, mindenki megdöbbent.

Micsoda menet volt. Imádtam ezt a játékot! Irdatlan kemény, kegyetlen, de óriási kaland! Nagyon érdekes kívülről nézni, mert innen minden baromi egyszerű, egyértelmű és világos. Belülről sötétség, vakság, zavar, káosz és feszültség. Az empátia elé kerül a gyanúsítgatás. Ezért kegyetlen ez a játék

– fogalmazott Molnár kapcsolódó bejegyzésében. Hozzátette: nagyon örül, hogy megismerte Vályi Pistát, Lakatos Lacit és Kozma Dominikot.

The post Az Árulók: „Sötétség, vakság, zavar, káosz és feszültség” – újabb ártatlant szavaztak ki first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest