Elhagyhatja a veszprémi kéziklubot a csapat egyik legnagyobb sztárja

Thumbnail for 6131435

Ludovic Fábregas visszatér Barcelonába, állítja a Mundo Deportivo.

A katalán napilap szerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kézilabdázó szerződése 2025 nyarán jár le a Veszprémnél, de mivel a magyar csapatnak opciója van egy évvel hosszabbítani, gyorsan kell lépnie, ha távozni akar. Kérőkből nincs hiány, a Montpellier és a Paris Saint-Germain érdeklődéséről már áprilisban lehetett hallani. A befutó azonban a Barca lehet, amelyben korábban 2018 és 2023 között játszott.

A Mundo Deportivo szerint négy-öt évre szóló megállapodást köt majd a Barcelonával, már csak a szerződés apró részleteit kell tisztázni, hogy hivatalossá váljon az átigazolása.

A Veszprém természetesen megpróbálta rávenni a maradásra, de Ludo már eldöntötte, hogy visszatér Barcelonába. Ennek hátterében a sportszakmai okok mellett családi okok húzódnak meg

– írja Lluís Carles Pérez a cikkében.

Ha a spanyol lap értesülései igaznak bizonyulnak, akkor Fábregas 2025 nyarán távozik Veszprémből és legalább 2029-ig lesz a Barcelona játékosa. Érdekesség, hogy szeptemberben is felröppent átigazolási hír a két klub között, akkor viszont arról volt szó, hogy Dika Mem érkezhet a Veszprémhez.

Kapcsolódó
Világsztárt vesz a veszprémi kézilabdacsapat?

Újabb francia válogatott kerülhet a magyar csapatba.

The post Elhagyhatja a veszprémi kéziklubot a csapat egyik legnagyobb sztárja first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24sport

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest