Balhézó utas miatt kellett leszállnia a gépnek

Thumbnail for 6134239

Videó készült arról, ahogy két utas balhézik egy, a törökországi Antalyából az angliai London–Gatwick repülőtérre tartó gépen – írja a Metro. Az easyJet október 1-i járatának végül Athénban kellett leszállnia.

A felvételen az látható, hogy a két férfi egymással kiabál, miközben a kapitány a hangosbeszélőn keresztül próbálja nyugalomra inteni őket.

A légiutas-kísérők, illetve egy másik utas is közbeavatkozott, az egyik vitatkozó fél levette a felsőjét, mintha verekedni akarna.

A kapitány egy ponton bejelentette, hogy a kapunál a rendőrség vár rájuk, és viselkedésükkel csak rontanak a helyzeten. Az eset után a társaság szóvivője megerősítette, hogy a repülőnek Athénban kellett leszállnia az egyik utas viselkedése miatt. „Bár az ilyen incidensek ritkák, nagyon komolyan vesszük őket, és nem tűrjük a fedélzeten a rendbontó viselkedést” – mondta a szóvivő, kiemelve, hogy a cég számára mindig az utasok és a személyzet biztonsága az első.

@flashman1986 Flying back to Gatwick from Antalya, Plane gets diverted to Athens because of the topless guy. The other guy gets involved and ends up getting booted off as well BIG SHOUT OUT TO THE FLIGHT ATTENDANTS WHO DID AMAZING @easyJet #Eventful #Athens #Antalya #Gatwick #Diverted #britsabroad #Flightclub #Fightclub #fyp ♬ original sound – FlashMan86

Nem ez az első alkalom, amikor utasok balhéja miatt kell megszakítani egy gép útját. Idén júliusban a Ryanair Marokkóból Londonba tartó járata Marrákesben landolt, miután az utasok egymásnak estek.

The post Balhézó utas miatt kellett leszállnia a gépnek first appeared on 24.hu.

Tovább az erdeti cikkre:: 24.hu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest